IMG_9510blogg

1 mars

God morgon torsdag och god morgon 1 mars. Det är "enbart" -13 grader ute och solen skiner. Det ser vårigt ut inifrån men jag vet att om jag går ut blåser det ilande och känns som -20. Så mycket för den första vårdagen! Men det är iaf ljusare ute och det märks. Speciellt på morgonen när det börjar ljusna redan innan tåget går 06:40.
Men det har varit såå kallt denna veckan och jag har frusit som aldrig förr. Från tågstationen i Sunne till skolan tar det 15-20 min att gå. Och jag och min pendlarkompis i klassen har virat våra halsdukar så många varv. Helst ska den täcka så mycket av ansiktet som möjligt för att stänga ute, iaf lite av blåsten och de -20 grader som varit. Idag har vi inga lektionern men jag vaknade vid 7 halv 8 ändå i morse. Vi har även en större rapport som ska vara klar nästa vecka som jag måste skriva på idag och imorgon. 

Just nu vil jag bara lägga ut och titta på en massa vår och sommarbilder. Känner att jag behöver soool.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-