IMG_9510blogg

This day is better 

Igår va min dag såå stressig och jag kände ilska och frustration och fick magkatarr som jag inte haft på väldigt länge. Egentligen va den inge stressigare än någon annans dag eller så mycket stressigare än vad det brukar vara. Men något gjorde så att det åt upp mig innifrån och ut just igår.. Eftersom jag känner min egen kropp så pass bra har jag haft vissa tecken den närmaste tiden men inte tagit dem på allvar. När jag vaknade en natt gick jag ut i köket, såg att det fannns disk, och började ställa in i diskmaskinen. Lite såna saker. Och igår, var de både tvätt och träning och matlagning och allt annat när jag skulle komma hem från tåget vid 17.  Det vanliga egentligen. Men jag hade dåligt samveta för att jag "smet" när skolan slutade men vi inte riktigt va klara, för att hinna med tåget. När jag kom hem sprang jag ner och lade i tvätt, bytte om samtidigt som jag packade om väskan. Osv... Och man klarar ju det. Förutom att jag blev bestraffad med magkatarr senare plus att mina matrutiner blir helt paj. Jag glömmer att äta. Känner att jag är hungrig helt plötsligt och tar en banan i panik. 

Men idag är en sååå mycket bättre dag känner jag. Jag ska börja kl 10 med ett möte och sen lunch på det innan det är öppet hus på Broby. 
Detta betyder att jag fick vakna 7. Jag vaknade och kände mig så utvilad. Tänk vad 8 timmars sömn kan göra. Och imorgon är det ju faktiskt fredag och sen ledig helg för min del! 

Har varit kallt hela veckan och idag likaså. Längkallingar och allt är på. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-