IMG_9510blogg

Tisdag morgon

Klockan är strax efter 07 denna morgon och det är fortfarande lika mörkt som natten ute. Utanför mitt fönster yr det verkligen omkring en massa snö och det blåser kuling. Det är snöstorm med andra ord. En storm som gör att jag fått backa och låta vädret sköta sitt. Jag som är van att alltid, oavsett väder dra till jobbet ändå. Finns inga väder i världen som hindrar hemtjänsten inte. Men när man pendlar blir det inte alltid som man tänkt sig och det tåget jag brukar ta va inställt och bussen går inte pga snöovädret. Som tur är går ett tåg kl 08.00 ist, vilket gör att jag enbart blir ca en halvtimme sen ändå. Och det är ju "bara" till skolan och inget jobb som ska passas. Note to future me: Försöka skaffa jobb så jag slipper pendla så långt. 

Men det blev en mysig morgon eftrsom jag var uppe och klar redan kl 06:20 när jag brukar gå till tåget. (Jag vet, tidigt). Jag satte mig i soffan, tände ett ljus, drack kaffet jag brukar ha med mig och gjorde det sista på ett skolprojet. 

Skolans fönster mitt emot mig min balkong. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-