IMG_9510blogg

Nej! Det fanns inte i min kalender att bli sjuk

Jag har lyckats varit en del förkyld det senaste halvåret. Rejält förkyld med feber varje gång. Och de senaste åren har jag ignorerat det hela, jobbat på och varit i skolan ändå. Det har varit i nödfall jag hållit mig hemma.
Min lite hårda filosofi mot mig själv: "En klarar mer än vad en tror". Eller " Det är inte så illa, det är ändå ingen som kommer tro mig om jag är hemma att jag faktiskt är sjuk".
Och ja, en klarar mer än vad en tror. Men nu börjar jag bli lite trött på den ständiga förkylningens som ploppar upp lite då och då. Så när febern kom smygandes på igår kväll så bestämde jag mig att stanna hemma idag.

Men oj vad svårt det var och jag mådde nästan sämre över skulden till mig själv över att stanna hemma än den faktiska förkylningen.   "Jag kunde väl åkt till skolan ändå. Va hemma och tycka synd om mig själv är ju ingen ide".  Samtidigt som jag knappt orkade upp ur sängen. Så idag är jag hemma, pluggar lite och FÖRSÖKER ta det lugnt. 
Detta är något jag måste bli bättre på. Försöka få bort mentaliteten att alla andra inte tror på en. Är man sjuk så är man. Även om det inte är inplanerat i kalendern och framställer mer stress än vila ibland.

Så det är min fredag och jag hoppas det blir bättre nu inför helgen, det brukar inte hålla i sig allt för länge. 

Jag har frusit så under veckan fast det inte är speciellt kallt och jag är bra klädd. Det har liksom gått igenom ben och märg. Jag har en fruktansvärd längtan efter värme och sol som jag nästan aldrig haft tidigare. Jag vill ha en ordentlig sommar så att jag kan bli ordentligt uppvärmd. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-