IMG_9510blogg

Att jobba på cykel

Nu har jag varit hemma i Karlstad sedan i tisdags och jobbar om dagarna lite extra innan skolan och pluggandet börjar igen. Idag jobbar jag kväll och imorgon dag, men slutar tidigare. Sen intar jag min nyårsvila. Vilket behövs, eftersom jag igår på jobbet hade en liten "mishappening" med cykeln. Mitt i stans kanske enda backe har jag helt plötsligt inga bromsar längre. Och cykeln går bara snabbare och snabbare. Nån sekund senare hoppar jag av cykeln i farten och springer bredvid den tills det tar stopp. Trodde nog jag skulle ramla men det gick bra. Förutom att smällen när jag hoppade av cykeln nog tog en del. För herru vad ont i ryggen jag fick efteråt, från ena höften, upp till ena delen av ryggen och sen huvudet. Och huvudvärken idag är inte att leka med. Ska försöka ta det lugnt tills jag börjar jobba igen. 

En bild på Franz från julen. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-