IMG_9510blogg

2017 

Jag tänkte jag skulle göra en liten årsresume, men det hela blev lite sorligt när jag märkte att jag minns inte så mycket av januari-sommaren. Vad gjorde jag? Gjorde jag nåt speciellt? Jag blev tvungen att gå tillbaka här för att få lite koll. Jag minns förra julen väl och att jag jobbade nyår. Jag minns att jag tycker 2017 har varit ett bra år på många plan. Men att jag inte minns januari är ju skrämmande och det enda jag har bild på är när jag och Martin tpg en tur till ett utsikttorn. Nu kom jag på att jag ju läste en kurs som jag inte alls trivdes med och som jag senare hoppade av. 

Januari

Februari

I februariåkte jag skider på både hemmaplan och i Sälen. 

En morgon ute vid Vänern. 

Mars

I mars sviker mitt minne igen och jag minns faktiskt inte vad jag gjorde. Jag vet att jag slutade på min kurs som jag inte trivdes med och jobbade. Jag jobbade nog en del, levde vardagslivet. Jag tog upp mitt tränande mer och sprang en del. Så himla härligt och det har varit så bra för mig att träna lite mer. Även om jag alltid har varit aktiv i både jobb och vardag så behövs ibland lite mer och framför allt inplanerat.  

April

Maj

Maj månad va en härlig månad. Morfar fyllde 80, det va härligt väder och sommaren började smyga sig på. Jag vet att jag trivdes bra med jobbet, mycket eftersom jag va på ett och samma ställe och ett ställe som jag trivdes på. 

Möjligtvis den löjligaste bilden på mig och Martin, nästan den enda bilden på oss. Men ja, vi råkade matcha. 

Juni

Mitt goda hömör följde med in i juni och just den här månaden gjorde jag så himla mycket. Jag hade även en del ledigt från midsommer fram till nån vecka in i juli. Midsommar kom med regnet och vi hade en minisemester i Västra Värmland och sedan två dagar i Glaskogen. 

Ålskade juni, jag ville aldrig att du skulle ta slut. Men nu är det bara att se fram emot en ny vår och sommar. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-