IMG_9510blogg

London 4-5 december

Va vi trötta? 
Ja de va vi.
Va vi slitna? 
Ja de va vi? 
Gick vi lite till? 
Ja de gjorde vi. 
Men vi såg desto mer utav ett ganska grått, storslaget, lyxigt, juligt, slitet och smutsigt London. Pampiga, gamla byggnader blandat med slitna nergångna byggnader. Jag har en slags hatkärlek till denna stad som har så tydliga gränser mellan det lyxiga och det slitna men jag kan tänka mig att det inte är sista gången jag är där och förundras. 

Och ja, när man öppnade dörren kom en doft av urin och gammal alkohol emot en. Blev en snabbt telefonsamtal!  

Andra dagen va ännu gråare och framför allt kallare. Linnea värmer sig på min kaffemugg innan vi går över London Tower Bridge. 

Längs med Themsen fanns ännu en julmarknad. De var lite överallt runt om i stan verkade det som. 

Leadenhall Market, där de spelade in delar av Diagon alley i Harry Potter. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-