IMG_9510blogg

Problem

Jag har haft problem med hemsidan i ca en månad nu. Alla de bilder som jag försökt lägga upp har blivit suddiga. Vilket har varit lite omotivernade. Men nu verkar jag har löst det och bilderna ser bra ut igen. 

Snart har hela oktober gått oc löven har fallit av i takt med alla blåst. Det har hänt en del så klart. Bland annat så är vi är ett gäng som har beställt en drömresa till USA i en hel månad till sommaren, jag och Martin har fått en ny lägenhet som inte är i en källare, skolan rullar på medans tågen blir ersätt av buss nästan varje morgon just nu. 
Jag ser fram emot en weekend i de Norska fjällen till helgen och att kanske få åka lite skidor redan i november. 
Idag är det halloween och i lördags va jag på min första Halloweenfest någonsin. 
Dagens uttryck "när livet kommer emellan". 

Innan löven försvann den 14 oktober. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-