IMG_9510blogg

Varför jag bloggar 

Jag bloggar inte för att en massa folk ska läsa det jag gör osv. (Det där lät klyschigare än vad jag trodde det skulle göra). För det första krävs det att jag faktiskt har folk som läser det jag skriver, och med min statistik med ca 100 pers på en månad är det inte direkt någon skrytsak. 100 pers på en dag är inte ens mycket i dagens media samhälle. 

Min lilla hörna

Det här är, och har varit länge, ett perfekt forum för mig att vara lite kreativ. Jag har alltid gillat att skriva och att ta bilder. När jag var yngre skrev jag väldigt mycket dagbok. När jag började ta bilder var det kul att publicera dem så att fler kunde se. Framför allt nära och kära. Och det är fortfarande därför jag bloggar. Och för den allra störta anledningen; att kunna titta tillbaka på det jag gjort under åren. Platser jag varit och hur mycket man som människa utvecklas. När jag läser ett gammalt inlägg kan jag oftast komma ihåg hur livet såg ut och hur jag kände just då. Vilket jag tycker är helt fantastiskt.

När man tittar tillbaka på allt konstigt man gjort

Jag kan ibland skämmas för att jag har en blogg, inte våga skryta med det osv. Jag antar att det fortfarande anses lite konstigt eller töntigt i vissa umgängen. Eller är det bara mina fördomar, jag vet faktiskt inte. När man däremot är superstor och har en massa läsare, börjar det bli mer accepterat. Igen, bara mina tankar.  

Jag tänker fortsätta vara kreativ här på mitt lilla egna hörn. Och bara när jag själv vill. Brukar bli nån gång i veckan eller så. Har även märkt att, sen jag började skolan har kreativiteten kommit smygandes mer, kanske för att jag går en så kallad "designskola". Men också med vetskapen om en lugnare vardag, med framför allt skolan. Även om jag fortfarande ska jobba några dagar i månaden, känns livet mindre stressigt och jag vill ta vara på dessa två åren så mycket som möjligt. Det är definitivt det positivt med att ha jobbat en massa för att senare börja plugga på heltid igen. Man har mognat en del sen gymnasit. 

Här, på detta fina lilla forum, tänker jag nu fortsätta att vara mig själv och blogga lite kravlöst, för att sen kunna titta tillbaka på allt kul jag gjort när åren rinner iväg, snabbare än vad man först anade. 
Men att slänga in lite tom "content", bara för att lägga ut något är inte min grej. Här hänger jag när jag har nåt att säga, till mig själv eller omvärlden. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-