IMG_9510blogg

En helg i Norge 

Budor

Dagen efter att vi varit i Trysil vaknade vi upp, lite smått ömma av träningsverk och ont i kroppen efter all cykling, och för min del en vurpa som skadade min fot lite. Vilket jag inte märkte så mycket av då, men som jag fortfarande har ont i. Landade mitt på ena fotknölen, så den är rätt öm än, men verkar som den blir bättre iaf. 

Men trötta som vi var, tog vi en liten sovmorgon, åt frukost och sen gav vi oss iväg till ett vattenfall ca 15 min från Budor skidanläggning. Det var en promenad på kanske 30 min innan vi kom till själva vattenfallet. Riktigt fin natur, sol och en allmänt härlig morgon. Verklingen en bra sista sommarhelg, innan skola och jobb skulle dra igång på måndagen. För min del var det ju första dagen på min tvååriga utbildning på Broby Grafiska. Vilket jag nu gått en vecka utav. Men sista sommarhelgen spenderades definitivt på bästa sätt. 

På väg genom skogen. 

De va rätt brant ner till själva vattnet. 

Och ja, vissa av oss badade och jag var inte en av dem. Om jag hade haft badkläder med mig hade jag säkert inte orkat avstå, om jag känner mig själv rätt. Men fötterna badade jag och kallt var det. Råkade även tappa bort min sko, vilket så fint flöt iväg i det strömma vattnet...Trodde ett tag att jag skulle få gå med enbart en sko hem. Men som tur vad, så fann Linnea den när vi gick på skojakt. En blöt sko va bättre en ingen sko!! 

Linnea försöker se ut som om hon njuter av det, ack så "varma" vattnet. Vilket hon också lyckas med! 

Lite vila innan hemfärd och korvlunch. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-