IMG_9510blogg

Tre månader som vi kallar sommar 

Jag har inte haft framme "storkameran" så jättemycket under sommaren. Utan den har mest hängt med på äventyren.  Men under vardagen är det mobilkameran som gällt. Skulle va kul att använda systemkameran mer i vardagen igen, precis som förr, innan de bra kamrorna kom till mobilen. Det blir ju ändå så mycket bättre med en systemkamera än. Och det är faktiskt väldigt kul att titta tillbaka på.  

Det har blivit lite utflykter och rolighter. Och tre månader har gått snabbt än en gång. Nu är det ett helt år kvar tills nästa sommar. Vilket är lite sorgligt för jag har verkligen njutit av denna. Och när jag ser tillbaka på alla bilder som ändå har blivit, längtar jag lite tillbaka till juni. När alla blommor fortfarande blommade, träden var så där ljust gröna och nätterna nästan lika ljusa som dagarna. Nu kommer hösten med stormsteg. Bittersweet. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-