IMG_9510blogg

katter mammajeans och rastlöshet 

Vem visste att ett par jeans kunde va bekväma. De senaste tio åren har min jeansgarderob bestått utav stuprörsjeans. Så tighta som möjligt. När jag nu upptäckt dessa så kallade "mammajeans" har min jeansvärld förändras. Inte lika tight längre, puh... ;) Min mage kan andas! 

För övrigt har denna lördag inte bjudigt på speciellt mycket. Det har regnat, varit sol och oftast har det både regnat och varit sol samtidigt. Jag har haft tråkigt, så som jag hade när jag var yngre. Vilket jag först tyckte va jobbigt men som till slut blev skönt. Jag måste inte alltid hitta på något fast jag är ledig, fast solen skiner, fast än att jag borde, måste passa på och allt det där. Idag har jag haft tråkigt, jag har gått omkring lite i cirklar för att vara ärligt. Tänkt. Tvättat fönstren. Tänkt ännu mer. Lyssnat på musik. Tänkt. Och till slut satt mig ner vid datorn, redigerat bilder och gjort sånt jag alltid gjorde förr. Men som jag aldrig "hinner med" längre. Eller rättare sagt för stressad för att slå sig till ro med. Det finns annat som är viktigare och bla bla bla. 

Franz har varit ovanligt lat idag också. I min rastlöshet försökte jag till och med få igång honom med lite lek. Han bara tittade på mig med sina stora blå ögon och gick och lade sig igen. 

Hej jeansen och mitt korta hår som jag just nu älskar.

Myspys känsla här hemma också. Kanske att hösten ändå kommer att bli okey.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-