IMG_9510blogg

Bilder från Juli

Juli har bestått av en del jobb men också lite ledighet, speciellt nu veckan som varit. Jag har passat på att åka till Förläldrarna och spenderar tid ute på landet. Däremot första delen av Juli var jag fortfarande ledig, fram till den 8:e. Det blev en helg med Håkan Hällström innan jag sen på måndagen den 10:de Juli började jobba igen. Där av har det inte blivit för mycket bildern tagna. Men det har absolut varit fina stunder, med sol, bad, grillning och en hel del parkhäng. Men de bilderna finns endast på mobilen än så länge. 

Här kommer lite bilder tagna med kameran från senaste veckan. 

Under veckan åkte jag och familjen omkring runt Sunnetrakten, besökte glasskafe och lite andra smultronställen. På vägen hem tog jag vägen över Östra Ämtervik och stannade vid en höjd med utsikt över Fryken. 

Målinriktad familj ute på ett järde. 

I svampskogen

Och blåbärskogen också

Nu ska jag jobba i fyra dager innan jag tar helg igen. Hoppas på bra väder nu när vi går in i augusti. Så att vi kan få en så lång sommar som möjligt. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-