IMG_9510blogg

måndag

Hej ännu en måndag. Jag har precis duschat och gjort mig i ordning. Kl. 11 ska jag till Synsam för att kolla så att mina nya linser funkar bra. Morgonen har annars bestått av att få bot på jobbschemat för april och att skapa nytt Bank ID. Min mobil lade av i helgen, så igår, på min rast gick jag till Telenor och eftersom mitt abonnemang ändå gick ut nu i dagarna, var det bara att uppdatera med en ny telefon för samma pris och allt. Ganska nöjd och med en Iphone 7, gick jag därifrån.
 
Nu börjar ju en ny vecka, även om jag knappt hunnit avslutat förra, det blir så när man jobbar helg. Att va ledig en måndag är inte riktigt att va ledig, utan jag slängs in i vardagen med en gång.
 
Just nu regnar det faktiskt, har ju varit fint vårväder ett tag nu. Och förra veckan sprang och gick jag i skogen en del på ledig tid. Satte mig till och med ner i torr mossa, njöt av skogen och värmen den ger när solen lyser på allt det gröna.
 
Ha en bra vecka! diam.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-