IMG_9510blogg

våren vaknar till liv i år igen  

Den första vårsolen kan göra oss människor heliga, nästan religiösa, vi kan bli som kor på grönbete. Igår, den 11 mars 2017 var det dags igen, det var en sån där molnfri dag, fåglarna kvittrade och alla, vad det kändes som, vallfärdade ut för att grilla korv, leka på det leriga gräset eller åka skridskor på den lilla is som fanns kvar. Ärligt talat blev jag lite orolig för alla skridskolirare, när det ca 2 meter utanför spåret är öppet vatten! Själv tog jag en lång promenad med stopp för att sticka näsan upp mot solen ett tag.
Det var en bra början på våren. För vi vet ju alla att våren kommer och går i nån månad, det kan ena dagen va snöslask och andra nästan sommar. Det är det som är det fina med våren. Och ännu ett år får vi vara med om detta fina mästerverk. 
Välkommen våren! 

Jag såg det inte först, men när jag böjde huvudet lite framåt och tog bort gammalt gräs och vass, fick jag se det gröna sticka upp. Redo att börja ta över det bruna, döda. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-