IMG_9510blogg

Måndag efter jobbhelg

Idag är det måndag och jag är en smula trött. Det känns som ett helt universum har gått sedan i fredags. Jag har jobbat under helgen plus gjort lite andra roliga saker eftersom jag börjat kl 14 varje dag. Men jag lever ofta ganska mycket i nuet när jag jobbar. Så därför känns det som hela helgen har gått fort men ändå jättesakta. Ska jobba kväll idag med, sedan är min jobbhelg slut. Imorgon är det plugg och skola som gäller. Sedan så värvar jag plugg och skola under veckan och till helgen är jag ledig. Ser jag fram emot. 

Förra måndagen jobbade jag också kväll och då hade jag såhär mysigt under morgonen. Idag har jag betalat räkningar i stället, och nu är jag så hungrig så nu måste jag äta lite frukost. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-