IMG_9510blogg

Min helg

Just nu sitter jag i soffan med ljus tända och katten sovandes bredvid mig. Precis när jag satte mig när tänkte jag "Nu är allt bra" och jag njuter lite av att söndagskvällen precis har börjat och att jag är gott sliten men också avslappnad och utvilad. I fredags tog jag och Martin med oss Franz för att åka till Bôrsta. Lördagen bestod av skidåkning i "Fjället" och god mat i grannstugan. Idag blev det en promead med båda mamma och en med en kompis här i Karlstad. Känns osm om jag hunnit med en massa under helgen. 
Kan inte säga att jag känner mig helt redo för veckan men den kommer att komma hur som och just nu mår jag....

Lite bilder från när vi var i Valfjället. Riktigt härlig dag med sol och bra skidföre. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-