IMG_9510blogg

Hej karin 2017

Jag vill idag helst blicka framåt och satsa på det nya året. 
Men min jul var bra och lugn och jag ville inte att den skulle ta slut. 
Jag gillade känslan av total avslappning och sörjer den en smula. 
Över nyår, alltså förra helgen, jobbade jag intensivt, minst sagt. 
Nu, de kommande veckorna blir satsning på pluggandet och lite mindre jobb. 
Jag vill att 2017 är året då jag trivs. 
Jag har en bra känsla om framtiden och vill hitta tillbaka till glädjen i de små tingen. 
Mindre sociala medier, vilket bidrar till att jag aldrig känner mig nöjd,
mindre människor som tar energi. 
Och mer av det och de som ger mig energi. 

Jag tog inte så mycket bilder på julafton, njöt mest av tillvaron. 

Den 25 tog vi en långpromenad och åt ännu mer julmat, spelade spel och eldade i brasan. 

Hej Karin 2017: "Just nu är du lite långt borta, du har huvudvärk och allmänt ont i axlarna. Du har jobbat hårt utan att slappna av. Du känns långt borta och huvudet är nån annan stans. Det finns ett litet tryck över bröstet och tankarna svävar lite ofokuserat, du får inte riktigt tag på dem, kan inte riktigt se klart. Men när du kunde det så lovade du dig själv att det skulle bli ett bra år, att du skulle hitta tillbaka till dig själv, inte i den klyschiga formen, utan det var en känsla, känslan av totalt lugn och känslar av att vara den bästa versionen av sig själv, den du en gång varit. Glädjen över att må bra och känna glädje igen. Glädjen över att kunna se framitden klart och tydligt. Och glädjen över att känna harmoni. Känslan av harmoni kommer att komma tillbaka, ge den lite tid. Försök inte att jaga den, då du bara jagar upp dig själv. Försök att slappna av och va inte så hård mot dig själv. Det nya året kommer att bjuda på bra förändringar som du själv varit med att skapat." /Karin 

Kommentera gärna:

Etikettmoln

-