IMG_9510blogg

mina svåra Eftermiddagar

Ett återkommande problem...

Jag och mina eftermiddagar. Ibland är jag så trött att jag knappt kan göra det som ska göras. Tydligast blir på jobbet eller skolan. Sånt som man annars bara gör, går i slowmotion och hjärnan måste arbeta på högvarv för att ens fungera. Jag blir svår på det sociala planet och jag måste vara fruktansvärt koncentrerad på att inte glömma simpla saker som kanske ligger rakt framför ögonen på mig. Jag blir lite av en zombie med tunnelseende och som ingen eller inget kan bota. Sen så vaknar jag till liv igen efter kl 18.
Däremot brukar jag vara väldigt aktiv, positiv och härlig på morgonen, så jag försöker alltid att vara så produktiv som möjligt då. Vilket kan sluta med en överanergisk och överpositiv Karin som alla morgontrötta stör sig på.  
Sammanfattningen av detta är: Jag är en konstig varelse som inte borde gå utanför dörren mellan kl 16-18!  
Nån som känner igen sig? 

Kommentera gärna:

Etikettmoln

-