IMG_9510blogg

När tiden rinner iväg

Det är måndag och jag kände mig helt plötsligt väldigt trött fast jag precis stigit upp. 
Eller jag gick upp för cirka en timme sen, vid halv 9. Har sedan dess ätit frukost och busat med Franz. 
Igår när jag kom hem från jobbet var jag så trött. Hade sovit dåligt under natten och utvecklat huvudverk på jobbet. Gick och lade mig tidigt igår kväll och vaknade med ett ryck kl 8 i morse. Så jag känner mig ändå utvilad fast jag blev lite trött efter frukosten. 

Tiden och dagarna just nu tycker jag går så snabbt. För varje dag och hur äldre jag blir, hur snabbare går klockan. I alla fall inom mig. Fast jag tror att jag får mer gjort också, fast det inte alltid känns så. Allt jag får gjort innan 12 på dagen är guld värt. För efter 12, ja då går tiden så snabbt, jag hinner ingenting, som det känns. 
Idag ska jag i alla fall försöka göra klart det jag ska göra till våran grupp i klassen.
 
Imorgon är det föreläsning och vi ska ses innan för att gå igenom våran annons. 
Redovisningen är 4:de oktober, men som vi alla vet kommer 4:de oktober komma snabbare än snabbast. Och jag kommer inte ens hinna blinka, ännu mindre få ihop en annons till en köttkampanj, ha föreläsningar, jobba och ha ledig helg på det. 

Franz vet hur man lever i nuet.
Djur i allmänhet levet alltid för dagen,
och för maten, den dagen.

Kommentera gärna:

Etikettmoln

-