IMG_9510blogg

Liten rädd kisse

Idag har jag en inte så nöjd katt liggandes på sängen. Det hela började med att jag städade. Dammsugaren är inte en favorit. Han "gömde" sig i fönstret bakom gardinen och kom fram någon gång vid golvtorkandet. Precis när jag var klar och skulle hoppa in i duschen leker han med sin lilla borg han har, ramlar ner, halvt på rygg och välter ner min tekanna så att den går i kras. En livrädd katt som springer och gömmer sig under sängen medans jag måste ta fram dammsugaren ännu en gång. Nu har han däremot bäddat ner sig i sängen. Lilla rackaren. Hoppas han inte skadade sig något, får holla ett öga öppet. 

Jag, däremot, hann både städa och tvätta innan kl 11 idag. Och nu ska jag försöka sätta mig med grupparbetet igen. Vi har lite problem med hur vi ska forma våran annons. Så ska sitta och komma på ideer nu. Lättare sagt än gjort tyvärr. 

Igår tog jag med mig kameran på min promenad.
Det börjar bli höstigt även här i Karlstad.

Kommentera gärna:

Etikettmoln

-