IMG_9510blogg

bus och trötthet vid läsning

Det är redan torsdag och denna vecka har gått megasnabbt. Jag har jobbat en dag och resten har jag pluggat och varit på universitetet. Till helgen blir det jobb både lördag och söndag, så jag vet vad jag ska göra. Denna morgon gick jag upp vid 8, har lekt/busat med Franz, ätit frukost och jobbat på grupparbetet vi har. På morgonen är det faktiskt just nu svårt att få saker och ting gjorda. Med en katt som måste underhållas till och från i flera timmar. Nu, vid 12-tiden har han varvat ner. Sen så blir det en lekperiod ikväll igen, innan natten. Bra med rutindjur i alla fall;) 
Jag ska sätta mig ner och läsa ett kapitel i kursliteraturen. Kanske får bli en kopp kaffe också, så att jag inte somnar i boken. Det har hänt! 

Det har också hänt att den här lilla har lutat sig mot 
gardinen och ramlat ner på golvet. Mer än en gång!

Kommentera gärna:

Etikettmoln

-