IMG_9510blogg

kräftskiva och livets mindre fina sida

Jag tog ett uppehåll i projekt: "dokumentera livet" i några veckor. Jag gillar ju att dokumentera livet, allt fint för det mesta. Det är ju därför jag gillar fotografering, dokumentation av alla fina upplevelser. Men det är inte alla upplevelser i livet som är fina. Därför uteblir också min kreativa sida när jag inte anser att livet är lika fint. 
Livet har inte varit lika fint på senare tid. Katten Gustav blev överkörd av en bil och det har blivit mycket stress på jobbfronten. 
Det har alltså funnits mindre fina upplevelser de senaste veckorna, men det är kontrasterna mellan det fina och det inte fina som gör att de fina stunderna blir ännu bättre. 

Som att ha en kräftskiva,att ha tur med vädret och att kunna sitta ute i värmen sista helgen i Augusti. 

Imorgon börjar jag studera och även fortsätta jobba extra. Hösten börjar och så även ett nytt kapitel i livet. 

Kommentera gärna:

Etikettmoln

-