IMG_9510blogg

om hösten och sommaren och livet i allmänt. 

I natt har jag sovit så hiiimla bra och djupt. Och en massa timmar. Så jag borde känna mig utvilad. Men jag vill bara sova, ännu mer. Det var några nätter som jag sov dålig och dagar jag jobbat mycket. Så det var skönt att ta igen. Men det känns som om ingen sömn i världen räcker just nu. Jag gillar inte såna här perioder. Jag har dem ibland faktiskt. Jag vill hitta på massa saker på min lediga tid, men jag orkar inte. 
Måste erkänna att jag längtar lite till hösten. De flesta sommrar så bara kör jag. Jag jobbar och har en massa måsten inom mig att hitta på grejer, va ute hela tiden när solen skiner osv. Fina kväller på landet, härliga kväller i stan, promenader, grillning, bad med mera. Men att jobba heltid på det, saker måste prioriteras bort, och ledsamt nog är det min fotografering som nästan försvinner lite under sommaren. När hösten kommer, kommer också ett lugn över mig. Regniga dagar gör mig produktiv och soliga gör mig kreativ. Och hösten har en tendens till att ha allt det. 
Den här hösten ska jag också kombinera studier med jobb, vilket känns bra. Jag gillar att kombinera saker. Omväxling förnöjer sägs det ju, och det stämmer väldigt bra in på mig. Det är nog därför jag gillar alla årstider nästan lika mycket också. Jag älskar att gå in i en ny period, med nytt väder och nya möjligheter nästan. När hösten kommer älskar jag att drömma mig bort till mörkare tider, tedrickande, svamp, varma grytor på helgen och lugnare tempo. Men hösten är också enda årstiden jag ofta går in i med lite vemod. I April var jag så himla pepp på våren och sommaren. Varmare väder, fågelkvitter, ljusa nätter med mera. Och det jag kan ha svårt att lämna bakom mig är juni. Dessa fina sommarnätter som jag inte får nog ut av. Men som vi vet varar juni bara i en månad. Och nu är vi redan inne i augusti. Jag är lite ledsen för att det nästan är ett helt år kvar till nästa maj/juni, då allt är framför oss. 
Jag hoppas dock på en lite varmare period nu i augusti, så att jag får vara extra redo för hösten sen. 
Peppa livet.
Hej då! 

Förra hösten bjöd på en massa färger och krispigt fint väder. 

En junikväll i år. 

Kommentera gärna:

Etikettmoln

-