IMG_9510blogg

minnen

Glad fredag! 
Jag är ledig och har nyss kommit hem från att ha lunchat med en kompis.
Har den här veckan hållt på att försöka rensa bland alla mina 308238634789324 bilder jag har samlat på mig genom åren. Har beställt hem bilder i pappersform nu iaf. De har blivit minnen från ca 2009 - 2015. Och så har jag försökt rensa bort bilder från datorn. Jag har lätt att slänga saker i mitt liv, materiella ting och gillar tex att rensa ut garderoben. Men att radera bilder som jag har i överflöd, det gillar jag inte. Kan har 100 bilder från en dag, men kanske bara en el två som behövs sparas, om ens det. Ändå är det svårt att radera de andra 98. 

Bilden nedanför togs 2010 tror jag, eller 2011, i min lägenhet på Orrholem. Jag hade nyss varit på bio den kvällen och pratade vad jag tror är med mamma. Antagligen uppmanade hon mig med att jag inte borde ha gått hem själv i mörkret den kvällen. Men det gjorde jag ju alltid ändå ;) Mitt 18 jag brydde sig inte så mycket, inte om något faktiskt ! Varför jag tog en bild just då är oklart. 
Lägg märke till telefonen som är en nokia av dågot slag. Tiden innan alla smartphones. Och armbanden, jag hade alltid mycket armband. Dock inte på denna bild. Men festivalarmanden skulle alltid sitta på. Viktigt. Spelade ingen roll hur ohygieniskt det än må vara, jag hade varit där, haft kul och det skulle visas upp i minst två år efteråt! 
Bra tider ändå! 

Kommentera gärna:

Etikettmoln

-