IMG_9510blogg

lördagen den 26 juni

Sista dagen i USA checkade vi ut från hotellet i Holland och begav oss ut till bilden. Vi behövde inte åka söderut förän på eftermiddagen. Vi åkte i stället norr ut och besökte lite olika state parks. Helt enkelt parker vid Lake Michigan. Vi började vid "State park Holland". Den största parken. Denna dag fanns inte ett moln i sikte och temperaturen steg mot 30 grader. Det var lördag och alla skulle ut med båten eller ligga på starnden. Staden levde verkligen upp och parkeringsplatserna hade tagit slut. Så vi körde mot lite mindra parker. Vandrade genom skogen och ut på sanden. Den varma sanden som gör att fötterna bränns och vattnet som nästan ser turkost ut i vissa ljus
På eftermiddagen gick bilen söderut och mot chicago. Vi stannade i Indiana för att bo en natt på hotäll där innan vi skulle påbörja flygresan mot NewYork och vidare til Sverige. Det blev en lång resa och över 24 timmar senare befann jag och Martin oss i Karlstad igen. 

Kommentera gärna:

Etikettmoln

-