IMG_9510blogg

första dagen i michigan 

Tisdagen den 21 juni var vår första hela dag i vår gamla hemstad Holland som ligger i Michigan, några mil ovanför Chicago. Precis vid Lake Michigan. Och eftersom det var varmt och soligt även denna dag invigde vi stranden. Senare på eftermiddagen, efter alldeles för mycket sol och för lite solkräm, åkte vi på rundtur. Vi åkte förbi huset vi bodde i, skolorna vi gått i, gatorna vi vandrat på och ställen vi hållit kärt en gång i tiden. 
 

Detta var våran hemstrand så att säga. Det tog 5-10 min att gå/cykla dit från huset och det var här vi hängde efter skolan på vårsomrarna. 

Innan vår lilla rundtur tog vi en tur in till DownTown, där vi åt sen lunch och tittade omkring i små butiker. 

På kvällen blev det minigolf och solnedgången vid Tunnelpark. 

Kommentera gärna:

Etikettmoln

-