IMG_9510blogg

Första dagen i USA 

Hej! 
Det har varit en underbar vecka i USA, men nu sitter jag hemma i Karlstad igen. Vi kom hem vid 12-tiden idag och har sedan dess packat upp och försökt att hålla oss vakna. Är inne på andra dygnet nu. Men måste försöka vända rätt det så snabbt som möjligt. 

Jag tänkte börja med att lägga ut bilder från våran första dag "over there". Vi landade i New York förra lördagen, alltså den 18 juni. Vi hade då hela eftermiddagen och kvällen på oss. Vi gick till Central Park, åt en hamburgare och strosade omkring lite. Men det blev en tidig kväll, och tur var väl det för söndagen blev lång.
 

Vi börjar på Times Square. Där vi också bodde på ett halvbra hotell, men läget gjorde det hela bättre. Här var det varmt och mycket folk. Vi började gå mot Central Park. 

Här var det full fart en lördagskväll. Folk solade, hade picknik, grillade eller lekte lekar

Vi satt här på berget och vilade lite, nästa dag åkte vi upp och såg allt från ovan i stället. 

Kommentera gärna:

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Etikettmoln

-