IMG_9510blogg

the afternoon blues 

Jag är ingen eftermiddagsperson. 
På eftermiddagen mellen ca 14-16 så kan jag bli både väldigt trött, rastlös, hängig, hård mot mig själv i tankarna, illamående med mera. Lite beroende på vad jag gör. Är jag hemma själv blir jag allt det ovan. Framför alt om jag suttit och jobbat på datorn en längre tid. Är jag på jobbet visar det sig oftast i trötthet, kanske lite grinigare, kortare stubin osv. Är jag med folk jag gillar och om jag gör något roligt visar det sig aldrig eller väldigt lite. 
Jag vet inte varför det är så här. Men jag vet att jag inte är ensam om att dippa på eftermiddagarna. Jag är som mest aktiv och pepp på livet innan 12 på dagen. Sen efter ca 17 på eftermiddagarna vänder det oftast. Jag blir mer aktiv och ibland jättepepp på att göra grejer. Så om någon frågar så är jag både morgon och kvällsperson. Men skulle helst av allt vilja skippa eftermiddagarna eller sova mig igenom dem. För att bota dippen krävs det att jag tränar eller träffar folk. Om jag tränar på eftermiddagarna så blir mitt liv så mycket enklare och gladare. Men att ta sig ut och träna just den tiden är också som svårast. 
Hårt liv. 
Nån som känner igen sig? 
Nu ska jag försöka ta mig igenom denna eftermiddag med en promenad till affären kanske. 

Kommentera gärna: