IMG_9510blogg

en sån dag

Idag är en dag då jag inte riktigt är nöjd med någontning.
Jag tog en promenad direkt efter frukost men kände bara missnöjdhet över att jag inte gick ut å sprang, eller hårdtränade på gym. Jag dammsög köket eftersom att jag hade spillt frön på golvet men kände mig dålig pga att jag inte dammsög hela lyan. Jag Hackar ner på mig själv för att jag inte är bokad på mer jobb den här veckan än vad jag är.
Det kryper i mig och jag vill helst skrika rakt ut.
idag är en sån dag, vissa dagar för mig är det.
När det dåliga samvetet gnager sig in mellan tänderna på en och gör stora hål.
Som jag måsta fylla igen på något sätt för att bota.
idag är en sån dag.
Nån som känner igen sig?
Hoppas alla har en bra dag, ska försöka styra upp min lite.

På väg till jobbet 2011

På väg till annat jobb också 2011

Hösten 2013

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-