IMG_9510blogg

vårtrötthet och att hämta energi 

Så fort jag inte har jobbat så har jag varit ute i skogen. I början hade jag inte ens med kameran, utan bara mig själv och lugnet. Har på senare tid behövt hämte väldigt mycket energi för att klara av vardagen. 
Och den här tiden på året, när allt blommar ut är skogen ett perfekt ställe. Och vissa dagar när jag jobbar så är jag nästan orolig över att missa någonting som har med våren att göra.. På senare tid har jag inte riktigt orkat öppna datorn heller. Jag har velat levt i nuet eftersom att jag inte riktigt orkat tänka på nåt annat. Vilket är lite olikt mig på vissa sätt. Men iaf, så har detta skogsliv skapat en del bilder, speceillt de senaste dagarna. 

En morgon i närmsta skogen jag har tio min promenad från lägenheten. 

Solig och varm dag som avslutades med längre promenad och upptäcktsfärd. 

Vitsippor, vitsippor, vitsippor. Har både plockat och fotat dessa små vita. 

Det börjar bli grönt. 

Hade lagt ner glasögenen och då kommer det en fjäril som sätter sig på mitt knä. Precis som om den vill ha värmen av solens reflekterande strålar. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-