IMG_9510blogg

Inte på topp 

Det är måndag och jag är väldigt trött. Humöret har inte varit på topp de 2 senaste dagarna. Lättirreterad och inte på topp helt enkelt. Idag ville jag vara energisk och ta tag i en massa saker. Men det blir inget för mig. Jag har planterat om en del växter eftersom jag var till Plantagen igår efter jobbet. Men det som är mindre roligt skjuter jag bara upp eller så tar det lång tid för mig att slutföra det idag. Jag vill vara produktiv men kollar på klockan och ser hur den bara går. 
Tittar ut och tänker att jag borde ta en springtur eller promenad, men vill inte riktigt egentligen. 
Vill helst av allt sova idag. 
Tråkigt att det ska vara så och jag hoppas det vänder snart. 
 

Ne men titta sommar, just nu känns det inte helt fel med ledighet, sol, bad och vänner. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-