IMG_9510blogg

sociala medier 

Så här ser det ofta ut hos mig dagar då jag är ledig från jobbet. Om jag jobbat mycket och vädret är dålig är jag oftast väldigt lat, tittar på serier, kankse tar en promenad, läser... Inte gör så mycket helt enkelt. Men om jag är inne i en mer inspirerande period, så lägger jag ner väldigt stor del av ledig tid till foto, skrivning och tro det eller ej men sociala medier, som den här bloggen. Jag har alltid gillat sociala medier (vilket nästan känns som något pinsamt). Men jag tror inte det är för att få bekräftelse, utan från början såg jag det som ett ställa ett få utlopp för min kreativa sida. Ett ställe att förvara, visa mina bilder och inspirera. Och så även idag. Jag gillar själv att inspireras av andra, hur folk lever, deras vardag och fina ting i deras liv. Precis det som jag själv gillar att hålla på med. 
Idag har vi här i Karlstad en jättefin och solig vårdag. 
Jag har redan denna morgon gått en läng promenad. 
När jag kom hem blev det frukost och nu sitter jag vid köksbordet med fönstret öppet. 
Hej fågelkvitter och vår. 

Och ja, i tisdag hämtade jag ut mina glasögon, och en helt ny värld har öppnat sig. Vem visste att jag såg såå dåligt, speciellt på långt håll. Nu när jag sitter vid datorn märker jag inte jättestor skillnad. Men om jag skulle ta av mig dem blir text och dyligt inte lika tydligt. Men på långt håll kan jag nu se saker, tydligt, utan att behöva kisa ihjäl mig. Hej då huvudverk varje dag! 
Är dock fortfarande väldigt ovan och ibland känns dom i vägen. Men jag försöker att ha dem så mycket som möjligt för att vänja mig. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-