IMG_9510blogg

Ta vara på solen 

Idag vaknade jag för första gånen vid 8-tiden. Och om det hade varit som vanligt hade jag gått upp då, men idag slog jag upp ögonen och tänke "bara lite till" och stängde dem igen. När jag vaknade och tittade på kl nästa gång visade den 10:07. Jag gillar inte att sova för länge, speciellt inte på vardagarna. Men när jag jobbar mycket kväll så blir det lätt så. Tyvärr. Men jag bestämmde mig för att äta frukost lite snabbt och sen ge mig ut på en promenad. Himlen var verkligen klarblå. Jag tog med mig termosen och satte mig vid älven. Det blev en väldigt bra förmiddag ändå, med morgonkaffet i solen och isen som höll på att gå upp. 
Nu ska jag snart bege mig mot jobbet. Slutar 22 både idag och imorgon men sen är jag ledig hela helgen! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-