IMG_9510blogg

måndag 

Jag välkomnar måndagen med varmt hjärta idag faktiskt. Jag har haft tre dagars ledigt och alltid på den tredje dagen känner jag mig energifylld. Redo att ge mig ut i världen igen. Slår aldrig fel.
Första dagen jag är ledig känner jag mig alltid lite vilsen, stressad om jag haft det stressigt och lite jagad. Andra dagen är jag ofta helt slut, vill sova och sitta i soffan. Och om jag nu har turen och ha ledigt i tre dagar, så är det precis som om jag vaknar på nytt den dagen.
Idag började jag dagen med att tvätta fönstrena, så nu kan jag se ut igen. 
Sen satte jag mig framför datorn för att ta tag i lite saker som ska göras. 
Känns alltid så bra att bocka av saker som jag skriver upp. 
Brukar alltid göra en lista dagen innan om jag vet att det är en del och sen bocka av den. 
Ha en bra måndag och vecka! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-