IMG_9510blogg

Saturday

Hej och god lördag!
Här är tv:n på i bakgrunden, ett luktljus brinner bredvid mig, kaffet är brygt och jag sitter i fotöljen med datorn, redigerar lite bilder och lyssnar på nyhetsmorgon. Bra morgon med andra ord. 

I natt sov jag verkligen som en stock och vaknade kl 9 i morse, inte helt pigg men jag låg kvar och drog mig lite innan jag steg upp.
Igår jobbade jag från 07:00-22:00. Och det var inte för än jag kom hem och satte mig som jag insåg hur ont i benen jag hade. Eftersom jag går och cyklar i jobbet, så satt jag cirka en halvtimme på hela dagen igår, i samband med rast. Och rasterna igår va inte avslappnande, på ena stället har vi precis bytt lokaler, så de va massa IT-tekniker i matsalen. På andra stället jag var på kvällen,  satt jag i 10 min innan jag kände att det började bli stressigt. En dag på jobbet. Idag blir det 4 timmars jobb i kväll och så kör jag dubbelt imorgon, söndag, igen. En jobbhelg helt enkelt, nästa helg är jag ledig! Längtar redan. 
Nog tjatat om jobb. (om ni ens årkade läsa).
Ha en bra lördag i stället. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-