IMG_9510blogg

2 dagar 2 mil 

Det har varit en bra helg och en väldigt aktiv en. På lördag packade jag in mig själv i bilen för att köra till Bôrsta. Där väntade familjen och en dag i skidspåret. Vi åkte upp till ett ställe som heter Sagasätra 20 min från oss. Riktigt fint ställe, det kändes som om man var i fjällen. Det enda negativa va väl att de inte hade hunnit spåra riktigt än. Det blev ändå en mil bland fluffigt vita granar, myrer och tjärn. 

Jag åkte hem samma eftermiddag lite lagomt trött (läs väldigt trött). 
Nästa dag hade vi gjort upp att vi skulle åka ut till Tuggelite utanför Karlstad. Där blev det också en mil. 

Vi stannade för lite choklad paus i solen.

Fler dagar som dessa i vinter tack. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-