IMG_9510blogg

ett vägskäl av kyla och värme

Just nu befinner jag mig i ett vägskäl av känslor. Bra, dåliga, inspirationrik och helt dött, glad, deppig, gilla att gå till jobbet, ha ångest över att gå till jobbet, älska att vara ledig,eller inte ha en aning om vad jag vill göra av den lediga tiden. Ett vägskäl som verkar stå mellan vinter och vår. Ena minuten älskar jag vintern och snön och andra vill jag bara ha vår, sommar, sol, gröna träd, lammungar och blommor. Ikväll ska jag gå till jobbet, inge fel med det. Det är bara det att det ska vara så himlans kallt, och jobbar man i hemtjänsten i stan så står det mellan cykla och gå. (Eller slåss om en bil som man ändå bara förlorar tid på att ta.)  Jag väljer just nu att gå, eller springa om det är ont med tid. Att sätta sig på en cykel betyder halka och en kall sadel. Kylan är definitift en anledning till detta vägskäl av deppigare känslor. Men snön och solen gör den bättre och att vi går mot ljusare tider. 

Snö, kyla, mys inne, vinterljus och varma drycker. Älskar vintern med skidor, frusna kinder och brasor. Men det tar lite på energin också.
Snö, kyla, mys inne, vinterljus och varma drycker. Älskar vintern med skidor, frusna kinder och brasor. Men det tar lite på energin också.
Värme, blommor, gröna träd, solnedgångar, grillning och skratt långt in på kvällarna. Sommaren är det man går och längtar efter hela vintern men kan också göra en besviken om vädret inte blir som tänkt.
Värme, blommor, gröna träd, solnedgångar, grillning och skratt långt in på kvällarna. Sommaren är det man går och längtar efter hela vintern men kan också göra en besviken om vädret inte blir som tänkt.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-