IMG_9510blogg

Julskinka en grå dag

Det finns vissa perioder där kameran får ligga still, när man inte tänker på att ta bilder eller inte heller har inspiration. De senaste veckorna har varit lite sådana och inte allt för sällan beror det på vädret. Så även denna gång, plus att man är ganska upptagen med annat också. Vädret på senare tid har varit grått, grått, regn, blåst och mera grått. Idag, andre advent, har varit änne en av dessa gråa dagar. Jag åkte därför och köpte en julskinka som nu har fått varit i ugnen ett X antal timmar. Just nu kan det nog inte lukta mera jul här hemma. Jag och Martin ska senare skiva upp skinkan, lägga fram brödet och senapen och se på Solsidan. Ibland gör det inget att det är gtått ute. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-