IMG_9510blogg

Story about a hat 

Idag kl. 15:30 cirkus, låg jag på mage med en gren i handen någonstans i Mariebergskogen medans regnet föll. Hade tänkt att ta en promenad, tog med mig kameran och hatten. Ville ta nån bild. Men det regnade visst lite mycket och jag bestämde mig för att sätta kameran på ett staket på ett litet hus vid vattnet. (hade inte orkat tagit med stativ.) På med hatten och fort vinkla kameran rätt...och voops, så blåser hatten av rätt ner i vattnet. Och nej den kunde jag ju inte nå. Får springa in i skogen för att hämta en gren, lägga mig platt på mage och fiska upp den. Hej och hå, long story short, så går jag till ett fågeltorn i stället. Med en dränkt hatt i ena handen och kameran i den andre. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-