IMG_9510blogg

Autumn essentials

Nu när vi går mot kallare väder finns det vissa saker som gör det lite roligare. Idag till exempelt vaknade jag upp till ett väldigt grått, mörkt och ganska så trist väder helt enkelt. 
Vad jag då gör för att  göra dagen lite roligare är att 1. tända ljus. Jag älskar att tända ljus, morgon, middag, kväll, speciellt när det blir mörkare ute. 2. dricka te eller något annat varmt. Jag är en sådan som vill ha det där lite speciella teet. Som jag vill spara på och inte dricka för ofta. För att det ska kännas mer speciellt när jag väl dricker det. 3. Ha en fin bok att skriva ner tankar i. Köpte den på bilden för någon månad sen och önskar att jag skrev lite mer i den än vad jag gör. Men den är fin bara som prydnad också. 4. läppsift. Jag gillar läppstift men fixar mig aldrig tillräckligt på vardagen för att kunna sätta på läppstift. Däremot så kommer det gärna fram när jag faktiskt sminkar mig lite mer. På hösten får det gärna vara lite varmare färger, som det ovan. 

Ha en bra tisdag /Karin 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-