IMG_9510blogg

Framför brasan 

Framför brasan en morgon med kaffe och datorn. Försökte göra pluggandet lite bätte. Tror det gick.
Framför brasan en morgon med kaffe och datorn. Försökte göra pluggandet lite bätte. Tror det gick.

Jag tror inte att någon har missat hösten som pågår just nu. 
I år tycker jag att den har varit ovanligt fin, på något vis. 
Färgerna har varit mer sprakande, solen har varit ute mer, dimman har varit extra tjock och luften har varit extra krispig och ren. Eller är det så varje höst?  Bara det att man upplever dem olika beroende på var man är i livet. Är man mitt uppe i jobb, familj med mera kanske man "missar" en och annan höst. 
I mitt fall har jag denna höst verkligen tillåtit mig själv för att se hösten, gått upp lite xtra tidigt, satt mig i bilen och tittat mig omkring på platser jag aldrig varit på förut. Jag har till och med tittat lite extra på de ställena som jag omringas utav varje dag. 
Njutit! 
Nästa höst kanske jag är någon helt annan stans i livet och inte har tid att njuta, men förhoppningsvis så har jag det, i alla fall lite grann. 
Man vet aldrig var man är i livet, så jag passar på att leva idag. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-