IMG_9510blogg

Hos naprapaten 

Hej måndag! Idag hade jag bokat en naprapat-tid för första gången i mitt liv. En naprapat är alltså en sådan som reder ut knotor i ryggen/nacken med hjälp av massage och att knäcka diverse kroppsdelar, tydligen. Jag visste ju att jag var stel, speciellt i höger axel då det börjat stråla ut i armen och handen. Men herre så ont det gjorde. Fällde nåstan en liten tår. Sen så knäckte hon både rygg och nacke, vilket inte gjorde ont, men jag kände mig så som en penna ser ut när man gungar på den. Gummipenna. Eller som kokt spagettti som fått en drink för mycket. Men tog mig hem, satte på mig mjukisar och gjorde kaffe. idag är det nämligen plugg-dag. Imorgon ska jag på möte på Universitetet. 
Ha en bra dag /Karin 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-